Homemade BBQ saus

DeelTweetPinDeel
AuteurMitchellCategorieOpbrengsten1 portie
MoeilijkheidsgraadBeginnerVoorbereidingstijd15 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd30 minuten
10

Wat zijn ribs zonder een overheerlijke BBQ saus? Deze BBQ saus is werkelijk verrukkelijk en niet alleen bij spareribs te gebruiken maar ook bij tal van andere gerechten. Genieten maar!

 500 ml ketchup
 100 ml appelciderazijn
 100 ml honing
 75 ml cola (regular)
 75 ml appelsap
 50 ml worcestersaus
 3 eetlepel Piggy mix
 3 eetlepel balsamicoazijn
 2 eetlepel sojasaus
 2 eetlepel appelstroop
 1 eetlepel tabasco
1

Verhit een pan en voeg de appelciderazijn, de cola, de appelsap, de sojasaus en de worcestersaus toe en breng het net niet aan de kook.

2

Als het net onder de kook is voeg je de bruine basterdsuiker, appelstroop, tabasco en de Piggy mix toe en roer het goed door elkaar.

3

Voeg vervolgens de ketchup, honing en balsamicoazijn toe en roer het nogmaals goed door elkaar.

4

Laat het op laag vuur 15 minuten staan zodat het intrekt en laat daarna volledig afkoelen. Je kan het ongeveer een week bewaren in koelkast.

DeelTweetPinDeel

Ingrediƫnten

 500 ml ketchup
 100 ml appelciderazijn
 100 ml honing
 75 ml cola (regular)
 75 ml appelsap
 50 ml worcestersaus
 3 eetlepel Piggy mix
 3 eetlepel balsamicoazijn
 2 eetlepel sojasaus
 2 eetlepel appelstroop
 1 eetlepel tabasco

Aanwijzingen

1

Verhit een pan en voeg de appelciderazijn, de cola, de appelsap, de sojasaus en de worcestersaus toe en breng het net niet aan de kook.

2

Als het net onder de kook is voeg je de bruine basterdsuiker, appelstroop, tabasco en de Piggy mix toe en roer het goed door elkaar.

3

Voeg vervolgens de ketchup, honing en balsamicoazijn toe en roer het nogmaals goed door elkaar.

4

Laat het op laag vuur 15 minuten staan zodat het intrekt en laat daarna volledig afkoelen. Je kan het ongeveer een week bewaren in koelkast.

Homemade BBQ saus