Recepten

00Shotgun Shells!Door ChefArieHeerlijke shotgun shells met kruidig gehakt, mozzarella en spek, afgelakt met een heerlijke glaze.
10Carnitas (pulled pork)Door MitchellWat is lekkerder dan verrukkelijke low en slow pulled pork? Mexicaanse pulled pork uit de Dutch oven met een heerlijke rijke Pico de gallo! Buen apetito!
10Red Cedar gerookte zalmfiletDoor MitchellWie had gedacht dat zo iets simpels zo gigantisch lekker kon zijn?! Deze red cedar zalm smelt op je tong. Genieten!
10Homemade BBQ sausDoor MitchellWat zijn ribs zonder een overheerlijke BBQ saus? Deze BBQ saus is werkelijk verrukkelijk en niet alleen bij spareribs te gebruiken maar ook bij tal van andere gerechten. Genieten maar!
20Malse spareribsDoor MitchellSpareribs zijn een absolute favoriet voor de BBQ liefhebbers. Je hebt verschillende methodes om deze te bereiden. Met deze methode worden ze heerlijk mals en met de homemade BBQ saus is het helemaal om te smullen!
00Piggy mix rubDoor MitchellEen lekker stuk vlees kan niet zonder een goede rub. Deze Piggy mix is ideaal voor een lekker stuk vlees..
20Stuffed fattyDoor MitchellDe perfecte combinatie van mals gehakt, knapperige bacon en rijke vulling. Met dit gehaktbrood zit jij goed!
00Chick mix rubDoor MitchellEen lekker stuk vlees kan niet zonder een goede rub. Deze Chick mix is ideaal voor een lekker stuk pittige kip.
10Pulled “can” chickenDoor MitchellPulled chicken is een heerlijk gerecht wat ook snel klaar is, maar wist je dat je door de "can" het vlees nog sappiger maakt?