Malse spareribs

DeelTweetPinDeel
AuteurMitchellCategorieBereidingswijzeTags, , , Opbrengsten1 portie
MoeilijkheidsgraadBeginnerVoorbereidingstijd1 uurKooktijd4 uurTotale tijd5 uur
10

Spareribs zijn een absolute favoriet voor de BBQ liefhebbers. Je hebt verschillende methodes om deze te bereiden. Met deze methode worden ze heerlijk mals en met de homemade BBQ saus is het helemaal om te smullen!

1

Ontvlies de spareribs en spoel ze met wat water af.

2

Rub de ribs rijkelijk in en laat de rub ongeveer een half uur intrekken.

3

Pak een handje Apple chips en laat deze weken in een bakje water.

4

Spray de ribs elk half uur in met appelsap

5

Steek de BBQ aan en zorg ervoor dat deze ongeveer 110 tot 120 graden is. Als de BBQ warm is voeg je het rookhout toe en plaats de ribs in het rek.

6

Na 2 uur haal de ribs van het vuur en pak je ribs in in aluminiumfolie.

7

Na 1,5 uur zijn de ribs bijna klaar. Haal ze even van de BBQ en smeer ze in met de BBQ saus. Nu kan e genieten van heerlijke malse ribs!

DeelTweetPinDeel

Aanwijzingen

1

Ontvlies de spareribs en spoel ze met wat water af.

2

Rub de ribs rijkelijk in en laat de rub ongeveer een half uur intrekken.

3

Pak een handje Apple chips en laat deze weken in een bakje water.

4

Spray de ribs elk half uur in met appelsap

5

Steek de BBQ aan en zorg ervoor dat deze ongeveer 110 tot 120 graden is. Als de BBQ warm is voeg je het rookhout toe en plaats de ribs in het rek.

6

Na 2 uur haal de ribs van het vuur en pak je ribs in in aluminiumfolie.

7

Na 1,5 uur zijn de ribs bijna klaar. Haal ze even van de BBQ en smeer ze in met de BBQ saus. Nu kan e genieten van heerlijke malse ribs!

Malse spareribs