Wie had gedacht dat zo iets simpels zo gigantisch lekker kon zijn?! Deze red cedar zalm smelt op je tong. Genieten!
Allereerst gaan de de BBQ aansteken en zorgen we ervoor dat deze op ongeveer 100 tot 110 graden zit.. We gaan de zalm indirect verwarmen.
Haal de zalm uit de koelkast en leg deze op de Red Cedar plank. Snij een citroen en verdeel de plakjes over de zalm.
Leg de zalm op de BBQ en wacht tot je zalm tot perfectie wordt gegaard. De zalm moet eraf bij 55 graden kerntemperatuur. Dit zal afhankelijk van de grootte van je zalmfilet(s) 1 tot 2 uur duren.
Ingrediƫnten
Aanwijzingen
Allereerst gaan de de BBQ aansteken en zorgen we ervoor dat deze op ongeveer 100 tot 110 graden zit.. We gaan de zalm indirect verwarmen.
Haal de zalm uit de koelkast en leg deze op de Red Cedar plank. Snij een citroen en verdeel de plakjes over de zalm.
Leg de zalm op de BBQ en wacht tot je zalm tot perfectie wordt gegaard. De zalm moet eraf bij 55 graden kerntemperatuur. Dit zal afhankelijk van de grootte van je zalmfilet(s) 1 tot 2 uur duren.